Australië 2006
10 juli - 17 augustus
Wie   |   Wat   |   Reisverslagen   |   Voorbereidingen   |   Gastenboek   |   Australië 2003   |   Home

Wie?

Maarten (10)
Het was 3 jaar geleden SUPER!, dus dat wordt het deze vakantie ook. In een Camper 6000 km rijden is toch wel veel als je het vergelijkt met die Nederlandse afstanden. Ik heb er heel erg zin in!
Nicolien (viert haar 14e verjaardag in Perth)
Ik wéét gewoon zeker dat het net zo geweldig, of zelfs beter, wordt dan drie jaar geleden! Ik hoop weer veel kangoeroes, koala's en krokodillen te zien. Al zie ik wel een beetje op tegen de lange vliegreis en het enorme stuk in de camper,  ik kijk er enorm naar uit! En ik heb natuurlijk ook erg veel zin om mijn opa, Frances, Jacqueline en Brigid weet te zien!
Wouter (16)
Deze reis zal heel anders worden dan de vorige in 2003. Niet alleen zijn de bestemmingen anders, ook zullen de accommodaties op campings anders zijn; we hebben namelijk een camper. En natuurlijk reizen we op een totaal andere manier, we hebben nu de ruimte en zitten niet met z'n vijven in een kleine auto. Ik hoop dat ik nu, in tegenstelling tot de vorige keer, wel een blik kan werpen op het koraal. Ik heb er ontzettende zin in!
Marjam (44)
Ik verheug me enorm! In 2003 was onze AustraliŽvakantie supergeslaagd, dus ik heb hoge verwachtingen. Ik ben erg benieuwd hoe het is om te reizen met een camper (en te rijden: het bakbeest is 7 m lang). AustraliŽ is een ideaal vakantieland voor gezinnen: mooie natuur, leuke beesten, kinderen zijn overal welkom, krijgen fikse korting, de horeca is rookvrij en op campings en in hotels struikel je over de wasmachines.
Martijn (48)
Wat ik vooral hoop, is dat het kilometer-vreten van Perth naar Darwin leuk blijft. Meestal is reizen een middel, geen doel. Maar nu is het een wezenlijk bestanddeel van de vakantie. Het lijkt me wel beregezellig, no worries dus. Ik las op de website van de eigthymiles-beach camping dat we nergens strangers gaan ontmoeten, alleen maar friends. Als dat geen fijn vooruitzicht is!

 

Disclaimer