Australië 2006
10 juli - 17 augustus
Wie   |   Wat   |   Reisverslagen   |   Voorbereidingen   |   Gastenboek   |   Australië 2003   |   Home

Het ontdekkken van Broome
03-08-2006


Zwemmen bij sunset
Vandaag gereisd 30 km
Totaal gereisd 23430 km
Temperatuur 32
Weer stralend

Prachtig strand en geweldige zee
Nicolien: Vandaag was het erg warm maar gelukkig hebben we een goede nacht gehad. 's Avonds koelt het hier af namelijk en 's nachts wordt het vrij aangenaam. 's Ochtends moesten we naar een Kea Depot omdat het losgetrilde keukenkastje gerepareerd moest worden, dat was een tijdje eerder gebeurd. Nouja, ik zeg dan wel we, ik bedoel eigenlijk Wouter en Papa. Mam, Maart en ik gingen in de tussentijd naar het strand! Het was een heerlijk strand en een geweldige zee. Lekkere hoge golven, goede watertemperatuur en... bewaakt! Oftewel niet bang hoeven zijn voor haaien en ander zeegespuis.
Maarten en ik besloten allebei een Body Board te huren om mee op te golven te gaan. Dat bleek een goede beslissing want het was super! Je gaat echt keihard en vet ver!

Na de lunch op de camping gingen we naar Chinatown, het centrum van Broome. Geen chinees te bekennen, wel de oudste openlucht bioscoop (het is hier alleen maar kleinste-, oudste- en vooral grootste- dit en dat), een internet café om de website te uploaden en een plekje om een ijsje te eten.

Toen we terug reden richting camping, kwamen we langs het strand waar op dat moment net de zonsondergang bezig was. We zagen erg veel mensen staan kijken en we besloten ook maar even te gaan. En waarom zou je naar het heerlijke strand met geweldige zee gaan, zonder te zwemmen? Dus ja, meteen ook maar even een duik genomen tijdens de sunset. Prachtig! Dat is echt de beste manier om de zonsondergang te beleven.

Toen we weer terug waren gereden naar de camping hebben we lekker gegeten en zijn we gaan slapen. Maarten had een beetje last van een zonnesteekje en de rest was gewoon heel erg moe!

Ben benieuwd wat de dag morgen in petto heeft!


Body Boarden


Maarten: echte surfboy


Campertje + die van Rudi&Frances


China Town

Overzicht verslagen

Disclaimer